Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időszak viharos időjárása miatt nagymértékben megnövekedett a kárbejelentések száma, ezért elhúzódhat a kárszakértői kapcsolatfelvétel.

Jelentse be lakás- és vállalkozói vagyonnal kapcsolatos kárát várakozás nélkül a telefonos automata kárbejelentő menüpontban a nulla gomb megnyomásával, vagy a Groupama.hu oldalon található online kárbejelentésen keresztül. Az ügyintézés állapotát a kárügyintézés menüpontban tudja nyomon követni.

Amennyiben felhőszakadás, vihar, villám vagy jégverés okozta kárát ügyintéző segítségével kívánja bejelenteni, kérjük, nyomja meg a 8-as gombot.

Kérjük, gondoskodjon a kárenyhítésről, készítsen fényképeket a károsodott helyszínről, tárgyakról, továbbá az esetleges törmeléket őrizze meg.

Részletes tájékoztatás

 
 
 
 
  RÉSZLETEK
 
 
 
 
  RÉSZLETEK
 
 
 
 
  RÉSZLETEK
Az Ügyfél Zóna megújult!
Fedezze fel az újdonságokat, és nézze meg, hogyan tud átjelentkezni/regisztrálni!
Tovább a részletekre
Díjfizetés
Fizesse be biztosítási díjait, tekintse meg a fizetési előzményeit és ellenőrizze a díjrendezettséget online!
Kárbejelentés
Ügyfél Zóna
Fedezze fel az újdonságokat, és nézze meg, hogyan tud átjelentkezni/regisztrálni!
Drónbiztosítás
Az egész Unióban érvényes biztosítás bármilyen tevékenységhez. Kösse meg egyszerűen és gyorsan drónbiztosítás kalkulátorunkkal!
Kötelező biztosítás
Kösse meg kötelezőjét széles körű kedvez- ményeinkkel, és intézze kárügyeit gyorsan, egy helyen!
Utasbiztosítás
Kösse meg személyre szabott utasbiztosítását pár kattintással, akár az utolsó pillanatban 10%, 20% vagy akár 50% kedvezménnyel!
Otthonbiztosítás
Az igazán Önhöz illő lakásbiztosítás gyors kárrendezéssel és teljes online ügyintézéssel.
casco biztosítás
Kösse meg Cascóját a GroupamaDirekten online! Online bejelentett kárügyeit folyamatosan nyomon követheti az Ügyfél Zónában!